CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Restaurant Bertemakan LV Untuk Birthday I, BF Belanja" - Terlampau Mahal, Atika Suhaime Takut Kena Kecam Kalau Dedah Harga

  [Copy link]
Post time 21-3-2023 01:49 PM | Show all posts
pittjie replied at 21-3-2023 11:36 AM
hahah kan ka chazy. lawa2 cenggini pun ada yang kata dia kepam. kalau meols lawa cenggini mmg jala ...

lawa dak tikah ni, tapi entah aura pprt dia kuattt

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2023 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 21-3-2023 10:18 AM
ritu lalu tepi highway i nampak board 'produk zaiton kini kembali di pasaran'..

Owh da kmbali. Tp kmbali pun susah gak nk brsaing dgn lmbakan produk halal zmn skrg. Zmn dedulu, zaiton je produk halal. Mmg dicari2 la. Jatuh brand ni kes rebutan kluarga kan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
DeLuna85 replied at 21-3-2023 11:14 AM
Oh yeke. Sebab kes video tu ke. Kalau lah sebab tu baik dari awal jgn bertunang.

Video tu leak lps da brtunang. Klu sblm msti heol xbrtunang dr awal. Tiket2 flight sdra mara pun awie byr gnti rugi. Catering pun heol suh sedekah kt anak yatim. Gitu nekadnya heol xnk truskn.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 21-3-2023 12:18 PM
dewakan tak sedap utk tekak aku
aku jenis tekak non fusion


Ya setuju. Some fusion ok tapi kat dewakan xjumpa yg kena dengan tekak. iols pi pun sekali je so maybe ada yg sedap. Hehehe actuallynya rugi je sebab ada yang iols xleh telan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Olumis replied at 21-3-2023 08:56 AM
Mcm lain jak muka. Dagu tu knp makin runcing. Buruk la dagu bgtu

Mmg repair hidung., ubah dagu bentuk b..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 21-3-2023 12:10 PM
ooo, heols ke yg manage Zaitun tu? rezeki jugak la atika ni boleh kaut orka

Yer uol. Tu yg jaga sgt wlaupun muka jantan tu mcm ahso kgdotcom hadap je la jnji leh hdup snang. Tu yg dok kata mahal2 smpai org ingat mahal sgt. Pdhal rmai je yg mampu pling klakar wajib ckp yg dijemput je leh dtg. Mksudnya bf heol vvip la
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-3-2023 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 21-3-2023 01:28 PM
off topic .. i ada kwn tak liberal pun…jenis pakai tudung …  duk rumah teres biasa je.. duk seru ...

Rmai je uol mcm tu. Member iol pun ada. Tumpng umah fmily bf cz xdpt umah sewa lg. Mksud iol klu msih brpegang pd agama kta akn nikah dgn bf. Bkn brpeleseran betahun2 xnak nikah. Gitu mksudnya. Atikah ni nmpk mmg nk kawin cuma jantan tu nmpk cam nk brpeleseran jer. Hdap je la.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 21-3-2023 02:28 PM
Yer uol. Tu yg jaga sgt wlaupun muka jantan tu mcm ahso kgdotcom hadap je la jnji leh hdup snang ...

oh so restoran tu konsep macam mana? bukan macam yg si atikah ni gebang ke?

ampun kaka sebab iols pon tak pernah ambik tau pasal restoran tu tapi takde la daghak nau nak acah cam atikah tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2023 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 21-3-2023 01:21 PM
cehhh tak iras pajura terus dikata kepam  benchmark kena sama baru dipuji

Eh bukan iols kata dia kepamm porumer lain tu
Cuma skrg cantiknya biasa2 je
X mcm dulu muka asal lgi manis pd iols
Haishh jgn serkap jarang chuols
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak ada yg percuma????. Kesian lama gile kapel, tapi  bf tak ada niat nk jadikan yg halal. Memang la best ditabur dgn kemewahan tp sampai bila mcm gitu je relationship nya. Buang masa
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 02:53 PM | Show all posts
Rasa bf nya tu memang xde niat nak kahwin.... Atikah memang dah bersedia....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 02:56 PM | Show all posts
Kenapa theme LV tapi macam kodi eh? Ke mata aku je yang tak reti? Paling sakit mata tengok baju BF dia yg biru tu hhahaha tapi konfirm harga baju dia je dah boleh bayar monthly kereta jenama negara aku hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko ngn kemut leh take team.. Menayang jantan jer xsudah2.. Nikah nyer xpun...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 21-3-2023 02:32 PM
oh so restoran tu konsep macam mana? bukan macam yg si atikah ni gebang ke?

ampun kaka sebab iols ...

Da ada frumer tulis kt komen #27. Utk marhaen mmg la mahal tp utk T20 hrga biasa je la. Xde la taraf mahal yg teramat. Nmpk daghat nau, lex2 suda
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah 32 dah....ingat muda lagi. Cepatlah kahwin. Dah dua2 sebok celebrate bday theme LV bagai sampai jadi jakun. Pening tengok tulisan LV merata.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 21-3-2023 08:39 PM
Da ada frumer tulis kt komen #27. Utk marhaen mmg la mahal tp utk T20 hrga biasa je la. Xde la tar ...

thanks kaka for the reference

peghak nau atikah ni ye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2023 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
babelina replied at 21-3-2023 09:26 AM
aku suka dia.. bf dia pn baik.. tika nie duduk sekali kt umah bf dia.. tp rumah family la.. dorg sel ...

Camtu pun x kawin2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah nak nikah kot.
Kawin dh selalu, jadi geli2.
Hr tu dia bg hint kat jantan tu, ajak kawin.
Laki tu buat tak tau je.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk cam sheol ni dah jadi stok gegeli
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2023 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Harapnya cepat kawin jadi legal wife baru apa apa secure harta boleh tuntut. Jangan jadi macam intan dulu dgn ex bf prominent kesana kesini bercuti sampai tua intan tunggu last last putus kawin laki muda. Umur 39 baru kawin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-10-2023 04:26 PM GMT+8 , Processed in 0.098520 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list